Články

Mladší žáci mají za sebou další turnaj přeboru

1.5.2024 19:20

Mladší žáci (Tomáš Pospíšil) - V neděli 28. dubna cestovali naši mladší žáci k dalšímu turnaji Východočeského přeboru do Přelouče.

Více >

V sobotu startuje semifinálová série proti Kert Parku!

30.4.2024 12:39

A-tým: Po postupu mezi nejlepší čtveřici hokejbalové CROSSDOCK Extraligy musel svítkovský tým čekat na svého semifinálového soupeře do druhého dne. Když v neděli odpoledne Hostivař přešla přes Karvinou, bylo jasné, že hokejbaloví fanoušci budou svědky reprízy loňského semifinále - Po roce se totiž opět utkáme s pražským Kert Parkem!

Více >

A-tým postoupil do semifinále Extraligy!

30.4.2024 12:22

A-tým: Minulou sobotu se čtvrtfinálová série mezi HBC Kladno a Stars přestěhovala do Svítkova. Za stavu 2:0 na zápasy pro Kopečného partu nabídl třetí zápas emoce, bojovnost a nakonec také vítěznou radost domácích!

Více >

„Žolík“ Gusty v nájezdech zajistil vítězné repete nad favorizovanými Ježky

28.4.2024 6:47

Starší žáci (Dušan Korel) – Dvakrát ztratili těsné vedení, ale o další cenné vítězství nepřišli. Starší žáci Svítkov Stars vykročili úspěšně do nadstavbové skupiny A východočeské části ligové soutěže. Na hřišti Ježků Heřmanův Městec vyhráli 3:2 po samostatných nájezdech.

Více >

Už jsem se potřeboval chytit, povídá svítkovský hrdina úvodního čtvrtfinále Matyáš Bláha

25.4.2024 12:37

A tým mužů (Pavel Češka, úvod red.) - Jako součást pozvánky na sobotní zápas čtvrtfinále play-off Extraligy mezi naším týmem a Kladnem, které bude odehráno ve Svítkově od 15.00 hodin, přijměte i rozhovor redaktora Pavla Češky s útočníkem našeho týmu Matyášem Bláhou, který před pár dny vyšel na webu Českomoravského svazu hokejbalu. Pro ty, kdo jej ještě nečetli, jej v nezměněné podobě přinášíme i na webu našem.

Více >

Pozvánka: Čtvrtfinále play-off Extraligy dorazilo do Svítkova

25.4.2024 12:16

Víkendová upoutávka (red.) - Jednoznačným magnetem víkendu je nebo jsou zápasy extraligového čtvrtfinále, což budou také jediné domácí zápasy víkendu. Blíží se i sváteční středa, takže představíme i její program.

Více >

Minipřípravka má za sebou turnaj v Letohradu

22.4.2024 15:28

Minipřípravka (Kateřina Bártová) - V sobotu 20. dubna se konal v Letohradu další díl Východočeského přeboru minipřípravek.

Více >